Rugpakkingen en scrubmassages

Vanaf vandaag kan u bij Beauty Dreams terecht voor scrubmassages en rugpakkingen te Stekene. Nieuw in ons gamma!

Wat houdt dit in?

  • Modelage de la mèr
  • Scrubmassage met 100% pure zwarte zeep met eucalyptus olie
  • Vette rugmassage 
  • Ghassoul pakking (klei)

Tijd: 90 min
Prijs: 65 euro

Werking

De zwarte zeep die hiervoor wordt gebruikt neemt de dode huidcellen mee. Het geeft een diepe werking en is goed tegen puistjes, pukkeltjes, mee-eters en andere hinderlijke huidproblemen. Zelfs voor kleine rimpels en kleine littekens is dit de perfecte behandeling. Deze zwarte zeep is bovendien rijk aan vitamine E.

Ghassoul pakking

Deze pakking is rijk aan mineralen silica, magnesium, kalium en ijzer. Deze pakking absorbeert afvalstoffen uit de huid en de klei reinigt uw huid op een milde wijze. Bovendien verfijnt het de poriën en na een tijd merkt u een verbetering. U verkrijgt een heldere huidstructuur en een stralende huid met minder droogheid als gevolg. Dit volledig rugpakket werkt trouwens heel ontspannend, voedt, vertevigt én ontgift de huid en stimuleert daarbovenop de stofwisseling.

Afsrpaak maken

Interesse in een scrubmassage of rugpakking bij Beauty Dreams uit Stekene? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wie in januari boekt krijgt 10% korting op de rugpakking cadeau.

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Beauty Dreams is een schoonheidsinstituut met verzorging voor gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, gelnagels en gellak, en manicure en ontharingen. Laat uw lichaam en geest tot rust komen en beleef uw moment van totale relaxatie in ons schoonheidssalon. Wanneer u bij ons buitenstapt gaat u als een herboren iemand weer naar buiten zonder stress. Dat is onze garantie!

Neem vandaag nog contact met ons op en boek uw afspraak.