Relaxerende lichaamsbehandelingen

Pijnlijke spieren, stress of dringend tijd om het hoofd even leeg te maken? Beauty Dreams geeft u ontspannende lichaamsbehandelingen in Stekene.

Traditionele massagetechniek

Onze traditionele massagetechniek stimuleert de bloedsomloop, verlicht spierpijn en rugklachten en zorgt ervoor dat u lichamelijk en emotioneel in balans bent. Onze lichaamsbehandelingen versoepelen uw huid en geven u een moment van totale rust en ontspanning. Voor verzorging van het gelaat bieden wij specifieke gelaatsbehandelingen aan.

Onze lichaamsbehandelingen

Bij Beauty Dreams kunt u terecht voor diverse lichaamsbehandelingen, waaronder een relaxerende rugmassage alsook een volledige lichaamsmassage. Bekijk hieronder de uitgebreide informatie van beide types massages:

Relaxerende lichaamsmassage

1 uur • 60 euro
Volledige lichaamsmassage in een relaxerende ruimte

Relaxerende rugmassage

30 minuten • 30 euro
Massage met olie op de rug in een relaxerende ruimte

Maak een afspraak

Stress wegnemen of spierpijn verlichten door een professionele massage? Neem even contact met ons op en maak nu uw afspraak.

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Beauty Dreams is een schoonheidsinstituut met verzorging voor gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, gelnagels en gellak, en manicure en ontharingen. Laat uw lichaam en geest tot rust komen en beleef uw moment van totale relaxatie in ons schoonheidssalon. Wanneer u bij ons buitenstapt gaat u als een herboren iemand weer naar buiten zonder stress. Dat is onze garantie!

Neem vandaag nog contact met ons op en boek uw afspraak.